Hava Durumu

Bakıma muhtaç çift televizyon hayaline kavuştu

Sivas'ta, geçirdikleri felç nedeniyle bakıma muhtaç hale gelen ve kimseleri olmayan 50 yıllık evli Zennure ve Hasan Yıldız çiftinin, televizyon özlemi bir hayırseverin yardımıyla son buldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2015 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2015 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bakıma muhtaç çift televizyon hayaline kavuştu

Huzur Mahallesi'nde yaşayan 65 yaşındaki Zennure ve 70 yaşındaki Hasan Yıldız'ın zor yaşamının AA muhabirlerince haberleştirilmesinin ardından çift, tek istekleri olan televizyona kavuştu. Hayırsever bir vatandaş tarafından satın alınan televizyon çifte teslim edildi.

Hasan Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yardımlarla ayakta durduklarını ve birbirlerine destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Uzun zamandır televizyonları olmadığını belirten Yıldız, "Televizyonumuz yoktu, eşimle oturuyorduk. Uykumuz geliyordu erkenden yatıyorduk" dedi.

Bir hayırseverin seslerini duyduğunu ve isteklerini yerine getirdiğini anlatan Yıldız, "Televizyon geldi. Çok mutlu olduk. Akşam açıyoruz seyrediyoruz. Allah razı olsun, yardım edene çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 "Artık canımız sıkılmıyor"

Zennure Yıldız  da çocukları olmadığını ve bunca yılı eşiyle geçirdiklerini, Sivas'ta tanıdıkları olmadığını ve gelen yardımlarla yalnızlıklarını unuttuklarını dile getirerek, şöyle dedi: 

"Yardım edenlerden Allah razı olsun. Bizim bir eksiğimiz vardı. 25 yıldır televizyonumuz yoktu. Öncesinde vardı bozuldu sonra daha alamadık. 25 yıldır birbirimizle sohbet ediyoruz. Burada kimsemiz de yok. Bizim de akşamları canımız sıkılıyordu. Otur otur uykumuz geliyordu. Hep, 'Bir televizyonumu olsa da seyretsek iyi olur diyorduk.' Sonra bir hayırsever sesimizi duydu ve bize televizyon aldı. Dün getirdiler, kurdular, açmasını öğrettiler. Televizyon geldiği için çok mutlu olduk . Artık canımız sıkılmıyor, açıyoruz, izliyoruz. Halimizden memnunuz, getirenlerden Allah razı olsun."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.