Hava Durumu

Uzmanlardan kritik uyarı! Saç ektirmek...

Uzmanlar, piyasada saç dökülmesini engelleyeceği ve saç çıkaracağı iddiasıyla bir çok ürün satıldığına dikkat çekerek, bu ürünlerin doktor kontrolü olmadan kullanılmaması konusunda uyarıyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2015 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2015 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Uzmanlardan kritik uyarı! Saç ektirmek...

Hastalıklarda olduğu gibi saç sağlığı ve saç çıkması için kullanılacak ürün ve ilaçların da doktor kontrolü altında kullanılması gerektiğini belirten İzmir Özel Gazi Hastanesi Saç Sorunları ve Kozmetik Birimi Koordinatörü Yasemin Gülgör, bazı uyarılarda bulundu. Gülgör, "Saçlarınızın çıkması, saç dökülmelerinin önlenmesi amacıyla satın alıp kendi başımıza kullandığımız ilaç veya ürünleri doktorumuza danışarak kullanmalıyız. Bu ürünlerin kullanım şekli hakkında detaylı bilgi sahibi olmasınız. Bu konudaki en iyi bilgiyi ise doktorlarımız verecektir. Saçları dökülen, çıkmayan veya kellik problemi yaşayan kişilerin bu konuda dikkatli olmaları gerekiyor" diye konuştu.

UZMAN EKİP DEĞERLENDİRİYOR
Birimlerinde görevli uzman doktorlar ve deneyimli bir ekip tarafından gelen hastaların saç dökülmeleri, kellik sorunlarının incelendiğini belirten Gülgör, "Hastanemizde yapılan gerekli analiz ve tetkiklerin ardından saçlardaki sorun veya hastalıklar tespit ediliyor. Buna göre, saç ekimi, PRP veya tıbbi tedavi seçenekleri değerlendirilerek, en uygun tedavi şekli hastaya uygulanıyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.