Hava Durumu

Son çırpınış

HDP ile DBP'li 103 belediye PKK'ya katılıp, 'Özerklik' ilan edecek. Projenin garantörü ise Rusya. Ancak yolsuzluk dosyaları ortalığa saçılan Putin, ülkesinden kaçmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2015 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2015 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Son çırpınış

ŞAM'DA GİZLİ TOPLANTI

Rusya, Esed, İran ve Hizbullah, Güneydoğu bölgemizde "Türkiye Kürdistan Özerk Bölgesi" kurmak için ortak karar aldı. Şam'da yapılan toplantıda komuta, İran'ın gölge generali Kasım Süleymani'ye verildi. Fiili Kürdistan projesinin garantör ülkesi ise Rusya oldu.

FEDERATİF KÜRDİSTAN

İşin Türkiye ayağını PKK, HDP ve DBP yürütüyor. Plana göre, DBP'li 103 belediye ve HDP, önümüzdeki günlerde PKK'ya katıldıklarını ilan edecek. Daha sonra "Türkiye Kürdistan'ı, Suriye'nin kuzeyinde kurulacak Kürdistan" ile birleşip federasyon oluşturacak.

YENİ YIL SÜRPRİZİ

Ancak, PKK, Esed ve İran'ın sırtını yasladığı Rusya, yakında başlayacak olan iç kargaşa yüzünden Ortadoğu'dan çekilecek. Kırım'ı, Gürcistan'ı, Ukrayna'yı işgal eden, ardından bölgemizde operasyon yapan Rusya'ya küçük bir sürpriz hazırlandı.

RUSLARIN MAVİ DEVRİMİ

Kötü ekonomi yüzünden zor günler geçiren Rus halkı, liderlerinin hırsızlık belgeleriyle yakında sokağa dökülecek. Başkan Putin ile Başbakan Medvedev'in Rus halkından çalarak İsviçre bankalarına yatırdığı paralar yüzünden ülkeyi terk etmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.