Hava Durumu

Tüfekten çıkan saçma, çocuğu ağır yaraladı

Bartın'ın Çamlık köyünde kazara duvardan düşen tüfekten çıkan saçmalar, yerde oyun oynayan 4 yaşındaki çocuğa isabet ederek, yaralanmasına sebep oldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2016 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2016 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Tüfekten çıkan saçma, çocuğu ağır yaraladı

Edinilen bilgilere göre, olay Bartın'ın merkez ilçesine bağlı Çamlık köyünde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Derbent köyünde Feray Koçoğlu'na ait evde duvarda aslı bulunan av tüfeğinin çivisi bir anda koptu. Tüfek hızla yere düşerek ateş aldı. O esnada tüfekten çıkan saçmalar yerde oyun oynayan 4 yaşındaki Yakup Koçoğlu'na isabet etti. Saçmaların kasıklarına isabet ettiği çocuk yaralandı.

Evdekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 ambulansı sevk edildi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri çocuğa ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı çocuk daha sonra ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavisine başlanan çocuk daha sonra ileri tetkik ve tedavi için Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada ameliyata alınan Yakup Koçoğlu'nun durumun ciddi olduğu öğrenildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.