Hava Durumu

'Hükümet hendek siyasetine teslim olmaz'

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Cizre ve Silopi'deki olaylarla ilgili, "Hiçbir hükümet hendek siyasetine teslim olmaz"

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2015 20:14
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2015 20:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
'Hükümet hendek siyasetine teslim olmaz'

Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, "Hendek siyasetinin, Türkiye'ye ne kadar ağır bir faturası olduğu gözüküyor. Sadece ekonomik değil, bölge halkının da yaşam koşulları da etkileniyor. Bölge halkı 'illallah' diyor. Artık bu hendeklerden vazgeçilmeli. Hiçbir demokrasi içinde, hükümet hendek siyasetine teslim olmaz. Birçok bölgede devam ediyor mücadele. Terörü bırakıp, teslim olsunlar" diye konuştu.

SEÇİM VAATLERİNİN İLK KISMI TAMAM

Toplantıda bütçe, hedefler ve reform eylem planı konularında bütünleşik hareket edilmesinin kararlaştırıldığını, ayrıca seçim vaatleriyle ilgili ilk adımların atıldığını da kaydeden Kurtulmuş, "Lisans öğrencilerinin burs miktarı 330 liradan 400 liraya çıkartılmıştır. Çeyiz destek hesabı kararlaştırılmış ve uygulamaya konulmuştur. Gençlerimizin faizsiz 100 bin lira kredi desteği imzalanmıştır. Seraların modernizasyonuyla ilgili faizsiz kredi desteği yürürlüğe konmuştur" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.