Hava Durumu

Bunu gördünüz mü?

Whatsapp'ı Android sistemini kullananların en büyük meraklarından birine yanıt geldi.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2015 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2015 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bunu gördünüz mü?

Whatsapp'ı Android sistemini kullananların en büyük meraklarından birine yanıt geldi. İşte WhatsApp'ın yeni Google Drive'a yedekleme işlevi böyle kullanılacak.

WhatsApp'ın yeni Google Drive'a yedekleme işlevi Android'li telefonlara sonunda ulaştı. Peki bu işlevi kullanarak WhatsApp mesajlarınızı, fotoğraflarınızı ve videolarınızı nasıl yedekleyebilirsiniz?

Google Drive işleviyle güncellenen WhatsApp'ı ilk çalıştırdığınızda uygulama size bu işlevi kullanmayı isteyip istemediğinizi soracak. Sormadıysa, menü düğmesine dokunun ve Ayarlar'a dokunun. Sonrasında Sohbet ve Aramalar'a, ardından Sohbetleri Yedekle seçeneğine dokunun. Karşınıza Google Drive'a yedeklemeyle ilgili çeşitli seçenekler çıkacak.

Bu şekilde yedeklediğiniz dosyalar gizli tutulduğundan, Google Drive uygulaması üzerinden sohbetlere ulaşamayacaksınız. Sohbetlerinizi yedekten geri yüklemek için yapmanız gereken ise oldukça kolay.

WhatsApp'ı yükledikten sonar karşınıza gelen Geri Yükle düğmesine dokunmanız yeterli. Bu sırada elbette yedeklerin bulunduğu Google hesabınıza oturum açmış olmanız gerekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.