Hava Durumu

'Kazanmaktan başka düşüncemiz yok'

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Özdilek, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacakları karşılaşmayı kazanmaktan başka düşünceleri bulunmadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2015 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2015 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
'Kazanmaktan başka düşüncemiz yok'

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde haftalık basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Mehmet Özdilek, her maçın çok değerli olduğuna dikkati çekerek, maçı kazanmaları durumunda farklı bir boyuta gireceklerini kaydetti.

Mehmet Özdilek, rakibe saygı duyduklarını ve ciddiye aldıklarını belirterek, "Mersin İdmanyurdu'nun bulunduğu konum takımla bağdaşan bir durum değil. Tedbirli oynayacağız. Bu düşüncelerle maça çıkacağız. Asla kazanmaktan başka yolumuz yok. Çok fazla sözün gerekmediği bir müsabaka" şeklinde konuştu.

Torku Konyaspor maçındaki bir puanı Mersin İdmanyurdu maçıyla bütünleştirmek istediklerini ifade eden Özdilek, "Düşüncemiz sadece kazanmak. Kazanmak bizi puan olarak bizi üst gruba yaklaştıracak" dedi.

Seyirciye çağrı 

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Mersin İdmanyurdu maçı için seyircilere çağrıda bulunarak, onların desteğini istedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.