Hava Durumu

Memleketinde Bakan izdihamı

64. Hükümette Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Fatma Güldemet Sarı, memleketi Adana'da mehteranla karşılandı. Bakan Sarı'yı görmek isteyen yüzlerce vatandaş ise izdihama neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2015 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2015 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Memleketinde Bakan izdihamı

1 Kasım 2015 erken genel seçimlerinden sonra kurulan hükumette Çevre ve Şehircilik Bakanlığına getirilen Fatma Güldemet Sarı, bakan olduktan sonra ilk kez memleketi Adana'yı ziyaret etti.
Bakan Sarı'yı havalimanında Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, komutanlar ile çok sayıda bürokrat karşıladı.

Bakan Sarı'yı Adana Havalimanı VIP girişinde Adanalılar mehter takımı gösterisiyle karşıladı. Bakan Sarı'nın VIP kapısından çıkmasıyla birlikte mehteran eşliğinde onu görmek isteyen yüzlerce vatandaş izdihama neden oldu. Bakan Sarı'ya dokunmak isteyen, ona çiçek vermek ve onunla birlikte bir kare fotoğrafta yer almak isteyen vatandaşlar adeta birbiriyle yarıştı. Bakan Sarı bu sevgi seli karşısında korumaların yardımıyla güçlükle ilerlerken hiçbir vatandaşı kırmadan herkesin tek tek elini sıkmaya çalıştı.

Bakan Sarı, mehter takımının kendisi için çok büyük bir sürpriz olduğunu, beklemediğini ancak çok güzel olduğunu belirterek, "10 gün önce bakan olduğumu Adana'da öğrenerek Ankara'ya gitmiştim. O günden sonra ilk kez Adana'ya geliyorum. Çok büyük bir coşku var. Bütün halkımıza beni böyle karşıladıkları için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bakan Sarı daha sonra güçlükle makam aracına binip Adana Valiliğine hareket etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.