Hava Durumu

Sokakta kalmak için inat etti

Şişli'de soğuk havaya rağmen üzerine geçirdiği çuvallarla bir otobüs durağında yerde yatan genç, kendisini kapalı bir mekana götürmek isteyen belediye görevlilerine zor anlar yaşattı. Iraklı olduğu öğrenilen genç, uzun uğraşların ardından sağlık ekipleri tarafından kontrol için hastaneye götürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2016 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2016 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Sokakta kalmak için inat etti

Şişli Mecidiyeköy'de bir otobüs durağında soğuk havaya rağmen üzerine geçirdiği çuvallarla yerde yatan bir genç, belediye ekiplerini harekete geçirdi. Daha önce de aynı yerde köpeğine sarılarak uyuduğu fotoğraf sosyal medyaya düşünce gündeme gelen genç kendisini kapalı bir mekana götürmek isteyen belediye ekiplerine zor anlar yaşattı. Iraklı olduğu öğrenilen genç, belediye ekiplerinin ısrarlarına rağmen bulunduğu yerden ayrılmak istemedi. Dondurucu soğukta yerde yatan genç, belediye ekipleri tarafından ikna edilemeyince olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetler Daire Başkanlığı görevlisi, durakta kalan genci bir türlü ikna edemediklerini belirterek, "Yaklaşık 15-20 gündür burada. Sabahları geliyor, akşamları Fulya'da kapalı bir alan var orada yatıyor. Betonun üstünde bu şekilde yatıyor. Dün gece burada değildi. Sürekli takip ediyoruz" diye konuştu. 

"SOĞUĞA ALIŞTIM" 
Üşümediğini belirten genç, hiçbir yere gitmek istemediğini ifade ederek, "Üşümüyorum, ben donmam. 3-4 gündür buradayım. Irak'tan 10 sene önce buraya geldim. Ben burada bu soğuğa alıştım" diye konuştu.
Gencin sürekli durakta kaldığını ifade eden bir kadın ise, "Dün de böyleydi, sürekli burada kalıyor. Yazık, günah" dedi. 

Sürekli durakta kaldığı öğrenilen genç, olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ikna edilerek ambulansa bildirildi. Gencin, kontrol edilmek üzere hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.