Hava Durumu

Altınordu devlerin kıskacında

Avrupa'nın dev kulüplerinin oyuncu izleme birim sorumluları, PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun tesislerini inceleyip, antrenman ve hazırlık maçlarını mercek altına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2016 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2016 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Altınordu devlerin kıskacında

Altyapı organizasyonu ile dikkat çeken İzmir ekibi Altınordu yaptığı tesis yatırımı ve uluslararası turnuvalardaki başarısıyla ünlü kulüplerin radarına girdi. İngiltere'den Liverpool FC, Manchester City, Stoke City, Norwich City ve Brighton FC, İtalya'dan Juventus, Almanya'dan Bayern Münih, Werder Bremen, TSG Hoffenheim ve RB Leipzig, Hollanda'dan PSV Eindhoven, Avusturya'dan ise RB Salzburg'un oyuncu izleme birimleri sorumluları, kırmızı-lacivertli kulübü ziyaret etti.

Altınordu Almanya Temsilcisi Yasin Özçelik tarafından üç gündür konuk edilen Avrupa'nın ünlü kulüp temsilcileri, Selçuk-Efes Tesisleri'ni gezip, A Takım antrenmanını izlerken, Torbalı'daki Altınordu Futbol Meslek Okulu'nda da incelemelerde bulundu. Antrenman sahalarından, teorik eğitime, yemekhaneden, dinlenme ve hobi alanlarına kadar her yeri dikkatle gezen, özel sunumlarla kulübün yapısal ve organizasyon yapısıyla ilgili bilgiler alan Avrupa'nın futbolcu avcıları, "Altınordu'nun ismini, katıldıkları ve düzenledikleri turnuvalar sayesinde biliyorduk. İzmir'e gelip yerinde incelememiz çok faydalı oldu. Tesisleriyle, bilimsel çalışmalarıyla, organizasyon yapısıyla ve oyuncuların eğitimiyle bir Avrupa kulübünden farkı olmadığını gördük. Bu kulüpten Avrupa'ya çok rahat futbolcu transfer edilebilir. Buradan çıkan bir oyuncunun adaptasyon sorunu yaşayacağını sanmıyoruz. Altınordu'yu hem kulüp yönetimlerimize hem de futbol dünyasındaki herkese anlatacağız" ifadelerini kullandılar.

Ünlü kulüplerin oyuncu izleme sorumluları, Altınordu U16 ile U15 takımları arasında oynanan ve U15'lerin Gökberk Efe'nin golüyle 1-0 kazandığı karşılaşmayı da izleyip, özel notlar aldılar. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.