Hava Durumu

Yıldırım sokakları temizleniyor!

Daha yaşanabilir Yıldırım hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Yıldırım Belediyesi'nin temizlik ekipleri, ilçenin cadde ve sokaklardaki temizlik faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. 

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2015 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2015 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Yıldırım sokakları temizleniyor!

Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 69 mahallede gece ve gündüz ekipleriyle temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yıldırım'da girilmedik sokak bırakmayan ekipler, günün erken saatlerinden gece yarısına kadar süren rutin temizliklerinin yanı sıra, parkların temizliğini de gerçekleştiriyor. Pazar yerleri ise çöpleri alınıp süpürüldükten sonra özel deterjanlı suyla yıkanıyor.
Dört adet vakumlu süpürge, 65 adet çöp toplama aracı, 1 konteyner yıkama aracı ve 3 adet pazar yeri ve yol yıkama aracı ile Yıldırım'da çalışmalarına tam gaz devam eden 609 kişilik ekip, Yıldırım sokaklarını pırıl pırıl temizliyor. Yıldırım Belediyesi çöp çıkarma saatleri konusunda da vatandaşları bilinçlendirerek mahallelerde el ilanı ve afişlerle çöp çıkarma saatleri ve kuralları hakkında gerekli duyuru ve uyarıları da yapıyor.

"VATANDAŞLARIMIZ DUYARLI OLMALI"

Sağlık ve hijyen konularını öncelikli hizmet alanı olarak belirlediklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırım'ı köşe bucak temizliyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, belirlenen kurallara uymalarını, çevre sağlığı ve temizliğine gerekli hassasiyeti göstermeleridir. Bir şehrin temizliğinin önce kendi sokağını temizlemekten başlar. Yaşadığımız şehir hepimizin. Amacımız vatandaşlarımıza daha temiz ve daha sağlıklı bir ilçe sunmak" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.