Hava Durumu

'Bahçeli milleti tuzağa düşürdü'

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, "Bahçeli milleti tuzağa düşürdü. Şimdi otursun kına yaksın" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2015 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2015 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
'Bahçeli milleti tuzağa düşürdü'

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştiren Yılmaz, "Bahçeli milleti tuzağa düşürdü. Şimdi otursun kına yaksın. AK Parti ve HDP bu sonuçlarla Türk milletinin kaderini her şekilde değiştirebilir. Bu saatten sonra olacakların tek mimarı Devlet Bahçeli'dir. 7 Haziran sonuçları ülke için en hayırlı sonuçlardı" dedi.

Ahmet Reyiz Yılmaz, "7 Haziran sonuçlarına göre ne AK Parti ne de AK Parti ve HDP vekil sayısındaki toplam sayı anayasa değiştirmeye yetmiyordu. HDP 80 ve AK Parti 258 vekil ile toplamda anayasaya dokunulamıyordu. Şimdi alınan sonuçlara göre bu iki parti Anayasa yapma yeterliliği olan 367 milletvekili sayısını fazlası ile geçmiştir. Böylece HDP ve AKP Türk milletinin kaderini başkanlık sistemi dahil her şekilde değiştirebilir" diye konuştu.

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:
"Nasıl oluyor da sandıklar Doğu'dan açılarak gelirken ve sandıkların yüzde 80'i açılmış durumda kalan yüzde 20 Batı oyları olmasına rağmen ne oldu da Batı'dan gelen oylar HDP lehine döndü. Halbuki tam tersi olmalıydı düşüş devam ederek HDP baraj altında kalmalıydı." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.