Hava Durumu

Sahada evlilik teklifi

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor'un başarılı futbolcusu Emrah Çilingir, maç öncesi takım arkadaşları ve taraftarlarının da desteği ile kız arkadaşına evlilik teklifi etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2015 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2015 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Sahada evlilik teklifi

Son zamanlarda görmeye alışık olduğumuz ilginç evlilik tekliflerinden biri de Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yaşandı. 1911 Çerkezköyspor'da forma giyen erkek arkadaşı Emrah Çilingir'i izlemek için Mustafa Uğraş Stadı'na gelen Rojin Dağlı, hayatının sürprizi ile karşılaştı. Başarılı futbolcu, hiçbir şeyden habersiz kendisini izlemeye gelen kız arkadaşına, taraftarların ve takım arkadaşlarının da yardımıyla evlilik teklifinde bulundu.

FUTBOLCULAR SAHAYA PANKARTLA ÇIKTI

Sahaya ellerinde kırmızı güller ve 'Benimle Evlenir Misin Rojin?' yazılı dev pankartla çıkan futbolcuları görünce şok olan genç kız, daha sonra taraftarların tezahüratları eşliğinde tribünden sahaya indi. Elindeki çiçeklerle kız arkadaşının önünde diz çöken genç futbolcu, daha sonra elindeki yüzükle Rojin Dağlı'ya evlilik teklifinde bulundu. Genç kızın teklifi kabul etmesi üzerine takım arkadaşları ellerindeki gülleri çiftin üzerine attı. Genç kızın mutluluğu gözlerinden okunurken, taraftarlar ise genç çifti uzun süre alkışladı. Evlilik teklifi sırasında taraftarlar hep bir ağızdan Hakan Altun'un 'Teklif Ediyorum' şarkısını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.