Hava Durumu

Burun estetiğinde iyileşme süreci hızlanıyor

Burun estetiğinde ultrasonik frozen yöntemiyle iyileşme süreci hızlanarak, morarma ve şişme en aza indiriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2015 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2015 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Burun estetiğinde iyileşme süreci hızlanıyor

Burun estetiğinin ilk yıllarında yoğun cerrahi kesim ve kırmaların ağırlıkta olduğu yöntemler kullanılırken günümüzde daha az kesme ve neredeyse yok denecek kadar az kırma teknikleri kullanılıyor. Böylece ameliyat sonrası iyileşme daha hızlı olmakta ve cerrahi sonuçlar çok daha tatmin edici oluyor.

Medicana Bahçelievler Hastanesi Kulak Burun Boğaz Doktoru Op. Dr. Volkan Kahya, cerrahi işlemler her ne kadar güzellik için yapılacak olsa da hastalarda korku ve endişeye sebep olduğunu belirterek, "Fakat bu korkularını azaltmak ve ameliyat sonrası süreçlerini daha konforlu geçirmeleri için yıllar içerisindeki tecrübelerle frozen burun estetiği tekniğini geliştirildi. Bu teknikle iyileşme sürecini hızlandırılmış, morarma ve şişme miktarı minimale indirilmiştir. Aslında tekniği geliştirirken Kalp ve Damar Cerrahlarının kalp ameliyatları sırasında uyguladıkları bir takım tekniklerden ilham alarak ''Acaba burun estetiği ameliyatlarında bu teknikleri kullanırsam nasıl olur'' düşüncesiyle uygulamaya başlanmıştır" dedi.

Volkan Kahya, şunları kaydetti: "Piezo cerrahisinin pürüzsüz, yumuşak doku ve damarlara zarar vermeyen ses dalgaları ile atravmatik kesimi ve kalp damar cerrahlarının kalp için uyguladıkları hassas teknikler bir araya gelince burun cerrahisi için kusursuz bir cerrahi yöntem ortaya çıktı. Adı ultrasonik frozen burun estetiği oldu. Tabii ki bu teknik yüksek tecrübeli cerrahlar tarafından uygulanması gereken ve yüksek beceri gerektiren bir tekniktir. Bu teknikle ameliyat ettiğim danışanlarımın çok daha mutlu oldukları, çok daha çabuk iyileştikleri ve çok daha çabuk işe geri döndükleri gözlenmiştir. Tüm burun çeşitlerinde kolaylıkla uygulanabilen rahat ve insan vücuduna en ufak bir zarar vermeyen, yabancı bir cisim kullanılmayan bir tekniktir. Bu uygulamayla danışanlarımıza, son teknoloji cerrahi aletler ile cerrahi tekniği birleştirerek çok daha etkili bir burun estetiği cerrahisi sunuyoruz. Ultrasonik frozen burun estetiği veya sadece frozen burun estetiği teknikleri yeni burun estetiği trendleri arasında önemli bir yere sahip olacağını ve danışanlarımıza da çok daha güzel görünümde burunlara sahip olmalarını sağlayacağını düşünüyoruz". 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.