Hava Durumu

Kaçak otomobilden kaçak sigara !

Bolu'da jandarma ekipleri tarafından Gürcistan plakalı yolcu otobüsleri ve bir otomobilde yapılan aramalarda 4 bin 410 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2015 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2015 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kaçak otomobilden kaçak sigara !

Otomobilde yapılan kontrolde ise aracın Gürcistan uyruklu bir şahsın adına kayıtlı olduğu ve Türk vatandaşı tarafından kaçak kullanıldığı tespit edildi. 

Bolu İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Çaydurt mevkiinde yol kontrolü yaptığı sırada Gürcistan plakalı yolcu otobüsleri ve bir otomobili durdurdu. Araçlarda yapılan aramalarda iki yolcu otobüsü ve bir otomobilde 4 bin 410 paket kaçak sigara ele geçirildi. Gürcistan plakalı otomobilde yapılan kontrolde ise aracın Gürcistan uyruklu bir şahsın adına kayıtlı olduğu ve Türk vatandaşı tarafından kaçak kullanıldığı tespit edildi. Jandarma ekipleri tarafından muhafaza altına alınan araçlar, daha sonra Gümrük Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Kontroller sırasında gözaltına alınan iki şüpheli şahıs karakola götürülerek ifadeleri alındı. Yabancı plakalı araçlara yönelik operasyonların sıklaşacağı ve kontrollerin devam edeceği belirtildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.