Hava Durumu

Kiraladığı eve girince şok oldu

Antalya'da bir internet sitesinden gördüğü evi kiralamak isteyen Ercüment Halçe, kendisini ev sahibi olarak tanıtan Ahmet Y. tarafından dolandırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2016 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2016 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kiraladığı eve girince şok oldu
Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi'nde kiralık ev arayan Ercüment Halçe, bir internet sitesinde görüp beğendiği evi kiralamak istedi. Ercüment Halçe, ilandaki cep telefonu numarasını arayarak kendisi ev sahibi olarak tanıtan Ahmet Y. ile 30 Aralık 2015 tarihinde evin bulunduğu Prestij Evleri'nde buluştu. Halçe, kira fiyatında anlaştığı Ahmet Y.'ye 500 TL kapora vererek evi tuttu. Bir süre sonra evle ilgili bazı ayrıntıları öğrenmek isteyen Ercüment Halçe, sözde ev sahibini aradı. Ahmet Y.'ye ulaşamayan Ercüment Halçe, durumdan şüphelenerek evi kiraladığı siteye gittiğinde dolandırıldığını anladı.
 
EVİN GERÇEK SAHİBİ BAŞKA BİRİ ÇIKTI
 
Site güvenliğiyle görüştüğünü ve evin gerçek sahibinin farklı bir kişi olduğunu öğrendiğini ifade eden Halçe, "Bana evi kiralayan kişi güvenliğe adını Bayram Ö. diye kaydettirmiş. Kendisine bir daha ulaşamadım. Öğrendiğim kadarıyla bu şahıs benzer yöntemle pek çok kişiyi dolandırmış. Başkasının evini bize kiralamış. Polis merkezine giderek şikayetçi oldum. Ev kiralayacaklar bu tür durumlara karşı mutlaka dikkatli olsun. Aksi takdirde onlar da mağdur olur" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.