Hava Durumu

Rusya'dan Türkiye'ye çirkin iftira!

Rusya Duma Güvenlik ve Yolsuzlukla Mücadele Komitesi Başkanı İrina Yarovaya, "Türkiye, Ukraynalı sabotajcılara destek veriyorsa, hain statüsünü daha da güçlendirir" diyerek Türkiye'yi hain olmakla itham etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2015 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2015 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Rusya'dan Türkiye'ye çirkin iftira!

Kırım-Tatar televizyonu ATR'nin sahibi Lenur İslamov, Ukrayna basınına yaptığı açıklamada, Türkiye Savunma Bakanlığı'nın Ukrayna'da kurulan Noman Çelebicihan gönüllü taburuna askeri destek vermeye başladığını söylemişti.

İslamov'un açıklamasını değerlendirenRusya Yolsuzlukla Mücadele Komitesi Başkanı İrina Yarovaya konuyla ilgili"Eğer Türkiye, Savunma Bakanlığı aracılığıyla Ukraynalı ulusal sabotajcılara yardım ediyorsa, Türkiye yönetiminin imajı daha da bozulur ve bizzat kendileri, hain ve işbirlikçi statüsünü güçlendirir." ifadesini kullandı.

Avrupa'nın, bu tür suçlara müsaade ederek kendi güvenliğine yönelik tehditler oluşturduğunu anlamasının zamanı geldiğini iddia eden Yarovaya, "Kırım, Rusya'dır ve Kırım'ın güvenliği tüm alanlarda sağlanmıştır. Avrupa'nın, işbirliği yaptığı ülkelerin sapkın tutumlarını düzeltmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.