Hava Durumu

Sıcak su torbası yüzünden...

Samsun'da sıcak su torbasının patlaması sonucu yanarak yaralandıktan sonra hayatını kaybeden 2 çocuk annesi gözyaşları içerisinde defnedildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2016 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2016 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Sıcak su torbası yüzünden...

22 gün önce Emirefendi Mahallesi'ndeki evlerinde vücuduna sıcak su torbası tutan 54 yaşındaki Hülya Çelik, torbanın patlaması sonucu yanarak yaralandı. Ailesi tarafından Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çelik, ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezine sevk edildi. Burada 20 gün tedavi altında kalan 54 yaşında ki Hülya Çelik, hayatını kaybetti.

Hülya Çelik'in cenazesi Emirefendi Mahallesi'nde ki evinden alınarak Büyük Cami'ye getirildi. Burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bafra Asri Mezarlık'ta defnedildi.  Sıcak su torbasının patlaması sonucu yaralanarak hayatını kaybeden Hülya Çelik'in yakını Seval Çolak, "Bence torba çok eski bir torba idi onun için patladı" dedi.

Bir gün önce kayınvalidesi ile telefonla konuştuğunu söyleyen gelini Deniz Çelik, gözyaşlarını tutamadı.  Aile ise Hülya Çelik'in şeker hastası olduğunu, daha önceden çok ameliyat geçirdiği, bu nedenle kalbinin daha fazla dayanamadığını söylediler.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.