Hava Durumu

1 dakikada 40 bin liralık hırsızlık yapıldı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir AVM'ye girerek 1 dakikada 40 bin TL'lik telefon çalan maskeli hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2015 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2015 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
1 dakikada 40 bin liralık hırsızlık yapıldı

İzmit Ömerağa mahallesi İstiklal caddesinde faaliyet gösteren bir AVM, önceki gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce soyuldu. Alınan bilgiye göre İzmit'in en işlek caddelerinden biri olan İstiklal caddesinde faaliyet gösteren AVM'ye sabah saatlerinde gelen yüzleri kar maskeli 5 kişi, iş yerinin kapısını zorlayarak içer girdi. Sadece 1 dakika içinde vitrindeki piyasa değeri 40 bin TL olan cep telefonlarını çalan hırsızlar hızla olay yerinden kaçtı.

Hırsızların magazaya girerek 1 dakikada gerçekleştirdikleri soygun ise mağazanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde mağazanın kapısına gelen 5 kişinin önce kapıyı biraz aralayarak uzaklaştığı görülüyor. Bir süre sonra geri gelen soygunculardan yüzleri maskeli 4 kişi mağaza içerisine girerek 1 dakika içerisinde 40 bin TL'lik cep telefonu çalarak hızla mağazadan çıkıyorlar.

Sabah saatlerinde iş yerine gelen çalışanların hırsızlık olayını fark etmesi sonrasında olay yerine gelen polis ekiplerince yapılan incelemelerin ardından AVM'ye girerek hırsızlık yapan 5 kişinin yakalanması için soruşturma başlattı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.