Hava Durumu

İlçe kent konseylerinden Çepni'ye hayırlı olsun ziyareti

Yıldırım, Orhaneli ve Orhangazi Kent Konseyi Başkan ve Yürütme Kurulu üyeleri, Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Hasan Çepni'yi ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2015 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2015 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İlçe kent konseylerinden Çepni'ye hayırlı olsun ziyareti

Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanlığı'na seçilen Hasan Çepni'ye tebrik ziyaretleri devam ediyor. Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ertuğrul Sünel ve yürütme kurulu üyeleri, Orhaneli Kent Konseyi Başkanı Mehmet Aydemir ve yürütme kurulu üyeleri ile Orhangazi Kent Konseyi Başkanı Nizamettin Taylan Alkan ve yürütme kurulu üyeleri BKK Başkanı Hasan Çepni'yle bir araya geldi. Bursa Kent Konseyi ofislerinde konuklarını ağırlayan BKK Başkanı Hasan Çepni, demokratikleşme yolunda kent konseylerinin çok önemli bir şans olduğunu hatırlattı.

İlçe kent konseyleri ile beraber Bursa için çalışacaklarını söyleyen Çepni, "Bursa gibi çok önemli bir şehirde yaşıyoruz. Kentimiz için üretilecek fikir ve projeleri önemsiyoruz. Çünkü Bursa'da üretilebilecek her fikrin direkt Türkiye'ye hatta dünyaya hitap edilebilecek güçte olduğunu düşünüyoruz. Böyle ayrıcalık bir şehirde ilçelerde kent konseylerinin hayata geçirilmesini önemli. Bursa Kent Konseyi olarak ilçelerimize her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.