Hava Durumu

Şehit üsteğmenin baba evine ateş düştü

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonda şehit düşen Üsteğmen Uğur Taşcı'nın Sarıyer'de bulunan baba ocağında yas var. Şehidin babası Mehmet Taşcı, "Takdiri ilahi. Söyleyecek bir kelim bulamıyorum. Hepsi ana kuzusu. Genç yaşta gidiyorlar. Ciğerimiz parçalanıyor" dedi

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2016 00:09
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2016 00:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Şehit üsteğmenin baba evine ateş düştü

Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyon sırasında girilen çatışmada şehit düşen Üsteğmen Uğur Taşcı'nın şehadet haberi Sarıyer, Ferahevler Mahallesi'nde bulunan baba ocağına ulaştı. 4 aylık evli olduğu öğrenilen Üsteğmen Uğur Taşcı'nın şehadet haberini alan aile yakınları sinir krizleri geçirdi. Baba Mehmet Taşcı'nın ise acı haberin ardından ayakta durmakta zorlandığı gözlendi. Söyleyecek bir şey bulamadığını ifade eden baba Mehmet Taşcı, "Takdiri ilahi. Söyleyecek bir kelim bulamıyorum. Hepsi ana kuzusu. Genç yaşta gidiyorlar. Ciğerimiz parçalanıyor. Her şey olaydı da çocuklarıma bir şey olmasaydı'' diye konuştu.

Şehidin baba ocağında aile yakınlarının yaşayabileceği sağlık sorunları bir ambulans hazır bekletilirken, belediye ekipleri de taziye çadırı kurdu. Şehit Üsteğmen Uğur Taşcı'nın cenazesinin yarın 4 Levent Camii'nde ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Yeniköy Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.