Hava Durumu

Kuyumcu soygunculara tutuklanma kararı

Ordu'da bir kuyumcuyu soymaya kalkıp, 5 kişiyi rehin alarak kaçan, rehinelerden birini tabancayla yaralayıp 9 saat sonra teslim olan kardeşler, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandılar.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2015 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2015 19:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kuyumcu soygunculara tutuklanma kararı

Olay, Fatsa ilçesinde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, saat 09.30 sıralarında ilçedeki bir kuyumcuya giden Gökhan S. ve Ömer S. adlı kardeşler, burada kuyumcuyu soymak istediler. Kuyumcuda bulunan 5 kişiyi rehin alan silahlı soyguncu kardeşler, kaçan bir kişiyi de silahla yaraladılar. 9 saat süren rehine krizi sonrası dün akşam polise teslim olan Gökhan S. ve Ömer S. kardeşler Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulanmalarının ardından bugün Fatsa Adliyesi'ne sevk edildiler. Savcıya ifade veren kardeşler tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildiler. Nöbetçi mahkemeye ifade veren kardeşler bugün akşam saatlerinde tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Tutuklanan kardeşlerden Ömer S. adliye çıkışı basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Pişmanım, yapacak bir şey yok" derken, kardeşi Gökhan S. ise sessiz kalmayı tercih etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.