Hava Durumu

Rusya'ya tezeklerle tepki gösterdiler

Erzurum Aziziye ilçesinde vatandaşlar Putin'in doğalgaza ambargo uygulama tehditlerine karşı tezek yakarak tepki koydular.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2015 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2015 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Rusya'ya tezeklerle tepki gösterdiler
Erzurum'da vatandaşlar, Rusya'nın doğalgazı kesme tehditlerine karşı tepkilerini tezek yakarak gösterdi. Vatandaşlar doğalgaza ihtiyaç duymadıklarını, gazın kesilmesine yönelik tehditlerden korkmadıklarını ifade etti. Tezeğin yıllardan beri var olan gelenekleri olduğunu söyleyen vatandaşlar ısınmada hiçbir problem yaşamadıklarını belirtti.
 
Aziziye'de yaşayan Orhan Turgay, "Erzurum'da tarım ve hayvancılık çok olduğu için bizim ısınmayla ilgili hiçbir problemimiz yok. Basında ve medyada izlediğimiz kadarıyla Putin, Türkiye'ye olan doğalgazını kesecekmiş ve bu bizim hiç umurumuzda değil, hiçbir sıkıntımız yok. Yıllardan beri yaktığımız tezeklerle çok rahat ısınıyoruz.
Acaba çok merak ediyorum Putin bey siz neyle ısınacaksınız? Putin'e şunu söylemek istiyorum; Türkiye çelik bir yaydır onu germeye gelmez. Öyle bir liderimiz var ki Recep Tayyip Erdoğan dünyalara da baş eder. Tezek atalarımızdan gelen bir gelenektir ve genellikle tüm evlerde bulunur. Bu yönden kimse sıkıntı çekmez, ne mutlu bize ki tezek yakıyoruz. Rusya'nın gazına hiçbir şekilde ihtiyacımız yoktur." dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.