Hava Durumu

54 göçmene suç üstü yapıldı

İzmir'den yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışan Suriye uyruklu 54 göçmen, Güzelbahçe ilçesinde uygulama yapan asayiş ekipleri tarafından yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2016 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2016 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
54 göçmene suç üstü yapıldı

Balıkkesir'den yola çıkarak İzmir'in Seferihisar ilçesine oradan da yurt dışına kaçmaya çalışan Suriye uyruklu 54 göçmen Güzelbahçe ilçesinde yakalandı. Maltepe Askeri Lisesi kavşağında uygulama yapan asayiş ekipleri gece saat 01.00 sıralarında Tamer Y. ve Halil H. İdaresindeki minibüsleri durdurarak kontrol etti.

Asayiş ekiplerinin yaptığı kontrol sonrası, araçlar içinden çok sayıda can yeleği çıkarken, iki minibüste bulunan yaklaşık 54 kişinin Suriye uyruklu olduğu ve kaçak yollarla yurt dışına kaçmaya çalıştıkları anlaşıldı. Aralarında çocuklarında bulunduğu 54 göçmenin Balıkesir ilinden yola çıkarak önce İzmir'in Seferihisar ilçesine oradan da yurt dışına kaçacakları öğrenildi. Göçmenler yapılan kontroller sonrası İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğüne götürüldü. Minibüs sürücüleri Tamer Y. ve Halil H. ise gözaltına alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.