Hava Durumu

O ilde hain operasyonu! Tam 16 gözaltı var

Adana polisi İstanbul'daki patlamanın ardından peş peşe yaptığı operasyonda 1'i kadın, Türk, Rus, Tacikistan, Özbekistan, Libya ve Fas uyruklu 16 IŞİD militanını gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2016 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2016 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
O ilde hain operasyonu! Tam 16 gözaltı var

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda meydana gelen ve 10 kişinin öldüğü 15 kişinin yaralandığı patlamanın ardından takibinde olan IŞİD elamanlarına yönelik peş peşe operasyon başlattı. Polis ilk olarak Seyhan ilçesinde bir evde bulunan 1'i Türk, 4 Tacikistan, 1 Özbekistan uyruklu IŞİD militanlarına baskın yaptı. Polisi fark eden militanlar otomobil ile kaçmaya başladı. Polis ile zanlılar arasında kovalamaca yaşandı.

Kısa süren kovalamacanın ardından zanlılar yakalandı. Zanlılardan Türk olan militan basın mensuplarına "Cehenneme gideceksiniz" diye tepki gösterdi. Polis daha sonra Yüreğir ilçesine bağlı Kiremithane Mahallesi'nde bir eve yaptığı operasyonda 1'i kadın 3 kişiyi gözaltına aldı. Polis operasyonlarına devam ederken Kıyıboyu TOKİ apartmanlarına yaptığı operasyonda da Rus, Libya, Fas uyruklu 7 kişiyi yakaladı. Operasyonda zanlılardan birinin Suriye'de IŞİD için savaşırken yaralandığı belirlendi. Yakalanan zanlılar sorgulanmak için emniyete getirildi. Kent genelindeki operasyonlar devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.