Hava Durumu

Bennur Karaburun engellilerin sesi oldu

AK Parti Ankara İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Birliği'nin organize ettiği Engelli Motivasyon programı Altınpark'ta yapıldı. Çok sayıda engelli vatandaşın bulunduğu programda AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2015 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2015 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bennur Karaburun engellilerin sesi oldu

Çok sayıda engelli vatandaşın katıldığı programda konuşma yapan AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, "İnanın bu seçim çalışmaları esnasında, buraya gelene kadar o kadar güzel bir aile ortamında bu çalışmaları yaptık ki; bu çalışmalar esnasında emeği geçen herkese ama herkese sizlerin nezdinde teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Geçmişte yaşadıklarını anlatan Karaburun, "1996 yılında bir trafik kazası geçirdim ve omurilik felçlisi oldum. 19 yıldır da bununla ilgili mücadele etmekteyim. 2006 yılında bir kez kök hücre ameliyatı olmuştum. Bu kök hücre ameliyatından sonra yavaş yavaş geri kazanımlarım olmaya başladı. Sonrasında hep bilimsel içerikli çalışmalarda bulundum. Sonrasında kendimde yeterince gücü hissedince, hem bu kök hücre ameliyatını daha iyi anlatabilmek için hem kardeşlerimizin yolunu daha iyi anlatabilmek adına böyle bir yola baş koydum. Şu anda vekillik sürecinde yine yalnız olmadığımı hissediyorum" şeklinde konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.