Hava Durumu

Hainlere ait sığınaklar bulundu

Tunceli Valiliği, güvenlik güçleri tarafından yürütülen operasyonlar kapsamında PKK'lılara ait bir sığınak ve içerisinde bulunan çok sayıda malzemenin ele geçirildiğini bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2015 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2015 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Hainlere ait sığınaklar bulundu

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı tarafından merkez Altınyüzük ve Çiçekli köyleri arasındaki Kızıl Ziyaret Tepe bölgesinde operasyon yapıldığı bildirildi. Operasyonda PKK'lılar tarafından kullanılan sığınıkların tespit edildiğine dikkat çekilen açıklamada, "Bu sığınaklarda 2 el telsizi, 2 telsiz şarj aleti, 1 akım ölçer, 1 cep telefonu şarj aleti, 20 metre infilaklı fitil, 1 gece görüş özellikli el kamerası, 14 adet ağrı kesici ampul, 1 ocak, tekerlekli su tankı ve tahliye hortumları ele geçirilmiştir" denildi.

Tunceli'nin Hozat ilçesi Çiçekli karayolunda mayın arama tarama faaliyetleri de gerçekleştirildiğine dikkat çekilen açıklamada, "Burada ise menfez içerisine yerleştirilmiş tuzaklanmaya hazır 2 büyük tüp, 2 küçük tüp, 400 metre uzunluğunda kablo, muhtelif miktarda yaşam malzemesi bulunmuştur" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, ele geçirilen malzemelerin cumhuriyet savcısının talimatı doğrultusunda imha edildiğine ve bölgedeki operasyonların sürdüğüne de vurgu yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.