Hava Durumu

Hüseyin Şahin'den muhtarları sevindirecek haber

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa'da görev yapan kadın muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya katılan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, muhtarların maaşlarını iyileştireceklerini söyledi. 

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2015 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2015 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Hüseyin Şahin'den muhtarları sevindirecek haber

Ördekli Kültür Merkezi'ndeki toplantıya Başkan Dündar'ın yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner katıldı. Toplantıda muhtarların sıkıntıları masaya yatırılırken, çözüm konusunda fikir alış verişinde bulunuldu. Dündar, "Belediye olarak sürekli muhtarlarımıza işbirliği halindeyiz. Bir mahalleye ya da bölgeye herhangi bir çalışma ya da yatırım yapmadan önce birçok kişinin fikrine başvururuz. En başta da muhtarlarımızla fikir alış verişinde bulunuruz. Çünkü o bölgenin ve o bölgede yaşayan vatandaşların beklentilerini, isteklerini ve sıkıntılarını en iyi muhtarlarımız biliyor. Konuşmakta, karşılıklı iletişim kurmakta her zaman fayda var. Kentimiz adına güzel bir şey yapıldığında herkes faydalanıyor. Aynı şekilde yaşanan bir mesele hepimiz için sıkıntı olabiliyor. Tüm vatandaşlarımız adına güzel şeyler yapabilmek adına muhtarlarımızla ortak hareket ediyoruz. Bundan sonra da birlikte hareket etmeyi sürdüreceğiz" dedi.

"MUHTARLARIMIZIN MAAŞLARINDA İYİLEŞTİRME YAPACAĞIZ"

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de, "Seçim çalışmaları kapsamında mahallelerimizi gezerken, kadın muhtarlarımızla sohbet etme imkanı buldum. Kadın muhtarlarımızın olumlu anlamda çok farklı bakış açılarına sahip olduğunu gördüm. Kadın muhtarlarımızın bu farklı bakış açılarından ve fikirlerinden daha çok istifade etmemiz gerekiyor. Bu düşünce ile kadın muhtarlarımıza seçim sonrası bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunacağımızın sözünü verdim. Bugün de Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar'ın ev sahipliğinde bu sözümü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yapmayı düşündüğümüz çalışmaları hayata geçirirken bütün kadın yöneticilerimizin bakış açılarına ve düşüncelerine başvurmanın bize çok şey kattığının şuurundayız. Muhtarlarımız demokrasinin temel taşı. İnşallah muhtarlarımız için de yeni dönemde birçok yenilik getireceğiz. Muhtarlarımızın maaşlarında iyileştirmeler yapacağız" diye konuştu.
Toplantı sonunda Başkan Dündar ve Hüseyin Şahin, kadın muhtarlara plaket takdim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.