Hava Durumu

Bursa'da minikler yüzme yarışlarında birinciliğe oynadılar

Bursa Büyükşehir Belediyesi´nin ev sahipliğinde düzenlenen Minikler Yüzme Kış Kupası yarışlarında şampiyon Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü oldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2015 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2015 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'da minikler yüzme yarışlarında birinciliğe oynadılar

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Balıkesir Yıldız Kulaçlar Spor Kulübü, Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü, İ.T.Ü Spor Kulübü, Kocaeli Yıldızlar Yüzme Kulübü olmak 5 takımın katıldığı, kızlarda hem de erkeklerde 7 farklı kategoride kulaç atan minikler, Yüzme Kış Kupası´nda kıyasıya yarıştı.
Yarışlara ise Bursa Büyükşehir Belediyespor damga vurdu. Ferdi toplamda 18 birincilik, 19 ikincilik ve 10 üçüncülük ile takım halinde bütün kategorilerde birinci olurken, genel toplamda ise 549 puanla Minikler Yüzme Kış Kupası´nın şampiyonu oldu. Yarışma sonunda ikinci 236 puanla Koaceli Yıldızlar Yüzme Kulübü olurken üçüncü sırada ise 166 puanla İ.T.Ü. Spor Kulübü yer aldı.
Bursa Büyükşehir´in minik kulaçları şampiyonluk kupasını Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Müdürü Taha Başparmak´tan alırken, törenin ardından aileleri ve takım arkadaşlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.