Hava Durumu

Bursa İnegöl'ü soyup soğana çeviren hırsızlar kamerada!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir gecede 6 iş yeri soyuldu. Güvenlik kameralarına yakalanan pişkin hırsızlar, girdikleri pastanede tatlı yerken, konfeksiyon mağazasında ise elbiselerini değiştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2015 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2015 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa İnegöl'ü soyup soğana çeviren hırsızlar kamerada!

Dün akşam Hastane Caddesi, Şebboy Caddesi ve İnegöl AVM'deki işyerlerine giren hırsızlar, paradan giyim eşyası ve cep telefonuna kadar ellerine geçirdikleri ne varsa çaldılar. Güvenlik kameralarına da yansıyan hırsızlık olayları üç genç tarafından gerçekleştirildi. Şehrin değişik yerlerinde faaliyet gösteren giyim mağazası, büfe, emlakçi, elektrikçi ve pastane gibi işyerlerini hedef alan hırsızlar, gözüne kestirdikleri işyerlerinin kapılarını ellerindeki levyeler yardımı ile açtı. İşyerlerindeki kasalarda bulabildikleri paraların yanı sıra işe yarayabilecek ne varsa alıp kaçtılar. Üç hırsız aynı gece 6 işyerine girerek hırsızlık yaparken, 4 dükkanın kapısını zorladı, ancak açamadı.

Sabah işyerlerine gelen dükkan sahipleri şok oldu. Emniyet ekipleri, güvenlik kameralarına yakalanan hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

PASTA YİYİP, KIYAFET DEĞİŞTİRMİŞLER

Güvenlik kameraları incelendiğinde ilginç görüntüler ortaya çıktı. Yaşları 16-18 arasında değişen 3 hırsızın İnegöl AVM mevkiinde bir giyim mağazasına girerek burada kıyafetlerini değiştirdikleri görüldü. Üstlerindeki kıyafetlerini çıkaran hırsızlar, mağazada beğendikleri kıyafetleri giyerek ayrıldı. Kıyafetlerini değiştiren hırsızlar eski kıyafetlerini ise mağazada bıraktı. 
Hırsızlar daha sonra bu mağazanın hemen karşısında bulunan büfeye ön camı tornavida yardımıyla açarak girdi. Kasada bulunan bir miktar parayı alan hırsızlar, kutular içerisindeki kuruyemişleri de alarak ayrıldı. Büfeden alınan bir adet tablet bilgisayar ise işyerine yakın bir yerde bırakıldı.
Emniyet ekipleri hırsızların yakalanması için harekete geçti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.