Hava Durumu

93 Harbi şehitleri için yarıştılar

Erzurum'da 93 Harbi şehitleri anısına Off-Road yarışı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2015 18:36
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2015 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
93 Harbi şehitleri için yarıştılar

Erzurum Olimpiyat Parkında yapılan ve iki gün süren Off-Road yarışlarında erkekler yarışında Vali Dr. Ahmet Altıparmak copilot eşliğinde zorlu ve engelli parkuru başarıyla tamamlamak için mücadele etti.

Erzurum'da çamurlu engellerde, birbiri ardına sıralanan tümsek ve çukurlarda 93.Harbi'nde Aziziye Tabyalarında şehit düşenlerin anısına düzenlenen "Aziziye Kahramanları Off-Road" yarışı büyük ilgi gördü.
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak öncülüğünde, Atak Arama Kurtarma ve Doğa Sporları derneği ile Erzurum Off-Road Kulübü tarafından organize edilen yarışların ilk gününde Nene Hatun etabında 14 bayan copilot eşliğinde mücadele ederken, ikinci gün yarışlarında Türkiye'nin tanınmış erkek Off-Roadcuları Yarbay Bahri etabında büyük günün anısına mücadele etti.

Macera severlerin büyük ilgi gösterdiği yarışlarda parkurda kullanılan engellere ,Erzurum'un savunmasında kullanılan 22 tabyanın ismi verildi. Bu büyük günün anısına Vali Dr. Ahmet Altıparmak'ta zorlu ve engelli parkurda erkekler yarışlarında copilot eşliğinde parkuru tamamlamak için büyük mücadele verdi.

Yarış sonunda bu anlamlı gün adına düzenlenen Off-Road yarışlarında emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Altıparmak" pistin kolay engellerini ben denedim. Ben ayrılıyorum, zorlarını da arkadaşlara bıraktım" diye konuştu.

Yarışmalar sonunda dereceye giren bayan ve erkek sporculara günün anısına kupa ve madalyaları verildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.