Hava Durumu

Bu sefer roller değişti

Her zaman erkekler tarafından yapılan evlenme tekliflerinde bu kez roller değişti. Eskişehir'de Merve Kurtaran isimli genç kadın, erkek arkadaşı Erhan Güldüren'e çiçekler eşliğinde 'Evet' dedirdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2016 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2016 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bu sefer roller değişti

İlklerin şehri olan Eskişehir, yine farkını ortaya koydu. Hemen her yerde erkekler tarafından organize edilen evlenme teklifi merasimlerinde bu roller değişti. Merve Kurtaran (24) isimli genç kadın, 5 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Erhan Güldüren'e (26) evlenme teklifinde bulundu. Porsuk Bulvarı Adalar mevkiinde arkadaşlarının yardımıyla çadır ve kırmızı halı hazırlayan genç, 5 yıl süresinde erkek arkadaşıyla birlikte çektikleri fotoğrafları hazırlanan çadırın içine astı. Alışverişe çıkma bahanesiyle Güldüren'i alarak Adalar mevkiine getiren genç kadın, burada çadır önünde, tanıtım yaptıklarını söyleyen arkadaşlarının ısrarıyla kırmızı halı üstünde çadıra doğru yöneldiler. Bu sırada yapılacak tekliften habersiz olan Erhan Güldüren, olayı anlamaya çalıştı. Hazırlanan çadırın içine giren Erhan Güldüren, arkadaşlarının alkışları üzerine neye uğradığını şaşırdı. Uzun süre şaşkınlığını üzerinden atamayan Güldüren, yaşadıkları üzerine 'Bu ne?', 'Ne oluyor?', 'Allah'ım bu ne?' şeklinde konuşarak, adeta şok geçirdi. Daha sonra kız arkadaşı Merve Kurtaran, 'Senin evlenme teklifine böyle bir organizasyon yakışır' diyerek, aldığı 3 buket papatyayı erkek arkadaşına uzattı ve 'Evlenme teklifine 'Evet' diyorum, sen de 'Evet' diyor musun?' dedi. Bunun üzerine genç adam da 'Evet' cevabını verdi.

"HAFTAYA CEVABINI VERECEĞİM"

Geçtiğimiz hafta kız arkadaşına çizgi kahramanların yardımıyla evlenme teklifinde bulunan Erhan Güldüren, evet cevabının bu şekilde gelmesine, "Çok heyecanlıyım. Valla ne diyeyim, diyecek bir şey bulamıyorum. Haftaya cevabını vereceğim en iyi şekilde" ifadelerini kullandı.

"BUNDAN SONRA EVET DEME SIRASI AİLE BÜYÜKLERİNDE"

Kız arkadaşı Merve Karaman ise, "Bu artık Candan Erçetin'in ve Beyaz Show'daki çekişmeleri gibi olacak." şeklinde konuştu. Düğünlerinin ne zaman olacağı soruna genç kadın, ben evet dedim, Erhan evet dedi. Bundan sonra evet deme sırası aile büyüklerinde. Kısacası son sözü babam söyleyecek. Aslında beni tanıyordu altta kalmayacağımı tahmin etmesi gerekiyordu, ama bu kadar çabuk olacağını belki tahmin edememiştir. Hemen bir hafta içerisinde organizasyonumuzu yaptık, karşılığımızı verdik. Bundan sonra dediğim gibi sıra tekrar ona geçti. Şuan 1-1 eşitlik söz konusu" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.