Hava Durumu

"Çok üzgünüm konuşmak istemiyorum"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kayserispor maçıyla ilgili konuşarak, "Oyuncularımızda anlayamadığımız bir isteksizlik vardı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2015 21:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2015 21:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
"Çok üzgünüm konuşmak istemiyorum"

Yeşil-beyazlı takımın teknik patronu Ertuğrul Sağlam, 2-1'lik Kayserispor yenilgisini değerlendirdi. 3 puana şiddetle ihtiyaçları olduğu bir maça çıktıklarını dile getiren Sağlam, "Maçtaki 3 puanı almamız gerekiyordu. Maçtan önce oyuncularla gerek hafta içerisinde ve gerekse maç öncesinde ciddi anlamda onları motive edecek atmosferi de oluşturmuştuk. Bunun maalesef çok azını sahaya yansıttık. Bugün daha çok isteyen, saha içinde daha çok kavga eden bir Kayserispor vardı. Oyuncularımızda anlayamadığımız bir isteksizlik vardı. Geriye düşmemize rağmen beraberliği sağladık. İkinci yediğimiz gol futbolun bir azizliği" diye konuştu.

"KENDİMİZİ SORGULUYORUZ"

"Çok üzüldüğümüz ve kabul edemediğimiz bir karşılaşma oynadık" diyen Sağlam, şunları söyledi:
"Bugün şartlar ne olursa olsun bir şekilde bunları ortadan kaldırıp, kazanmamız gerekiyordu. Bunu beceremedik, üzgünüz. Her zaman, 'iyi bir takımız, iyi bir kadromuz var' dedik. Ama maalesef bunu istikrarı kavuşturup, sonuçlara yansıtamadık. Bu konuda üzgünüz. Kendimizi sorguluyoruz. Şu an itibariyle ortada sıkıntılı bir durum var. Çok üzgünüm konuşmak istemiyorum"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.