Hava Durumu

İspanya Arda Turan'ı konuşuyor

Luis Suarez'in golüne yaptığı asist, Barcelona'nın oyun stilinde Arda Turan'ın ne kadar önemli bir yeri olacağının kanıtı olarak gösterildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2016 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2016 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İspanya Arda Turan'ı konuşuyor

Arda Turan Barcelona'da formayı çabuk kaptı, Katalan ekibinin ünlü pas oyununda ne kadar önemli bir yeri olacağını şimdiden gösterdi. Türk futbolcunun, takımının Bilbao'yu altı farklı yendiği maçta beşinci gole yaptığı asist, kendisinin Barça stili futbola uyumunu göstermesi açısından en önemli örnek olarak değerlendirildi.

'Nereye koysan oynuyor'

Öte yandan Katalanların yeni transferinin dört maçlık performansıyla ilgili Sport Gazetesi özel bir habere imza attı. 'Arda Turan: Barça'yla dört maç, dört bölge' başlığıyla yayınlanan analizde, yeni transferin şu ana kadar Barcelona'da çıktığı maçlarda hep farklı farklı bölgelerde oynadığına dikkat çekilerek şu ifadeler kullanıldı:

"Barcelona'daki ilk maçından beri Bayrampaşa Fenomeni Arda Turan, hocası Enrique için anahtar bir isim oldu. Leo Messi, Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Aleix Vidal, Javier Mascherano gibi isimlerle birlikte Arda da çok yönlü bir oyuncu kimliği sergiliyor ve kanatta, orta sahanın ortasında, iç ortada ya da forvetin arkasında oynayabiliyor. Bu da takım için oldukça önemli."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.