Hava Durumu

60 metrelik vincin tepesinde intihar girişimi!

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Evrenseki Mahallesi'nde 60 metre yükseklikteki vinçte yaralı olarak mahsur kalan bir kişi, vatandaşların ihbarıyla Antalya itfaiyesi tarafından nefes kesen bir operasyonla kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2015 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2015 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
60 metrelik vincin tepesinde intihar girişimi!

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Evrenseki'de çalıştığı inşaattan alacağı olduğunu iddia eden işçi Fatih A., alacağını tahsil edemediği gerekçesiyle vincin tepesine çıktı. 60 metre yükseklikteki vincin tepesinde bulunan ve dizinden yaralandığı için aşağı inemeyen Fatih A.'yı gören vatandaşlar hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, bir başka vinç yardımıyla mahsur kalan vatandaşa ulaştı. Fatih A'.nın merdivenlerden inemeyeceğinin anlaşılması üzerine önce vincin tepesinde bacağına ilk müdahale yapıldı ardından kurtarma operasyonu başladı.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, mahsur kalan vatandaşın güvenliğini aldıktan sonra halat sistemi kurdu. Yaklaşık 2 saat süren operasyon sonunda Fatih A. isimli şahıs 60 metre yüksekten itfaiye erlerinin kontrolünde halatla aşağı indirildi. Aşağıda bekleyen sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan vatandaş, ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Fatih A.'nın durumun iyi olduğu bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.