Hava Durumu

3 gün sonra toprak altından umutlandırıcı ses

İzmir'in Konak ilçesinde, 18 metre derinlikteki kuyuyu temizlerken toprak kayması sonrası göçük altında kalan Beytullah Karakaş 3 gün sonra ses verirken, Karakaş'a ulaşmaya 2 metre kaldığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2015 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2015 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
3 gün sonra toprak altından umutlandırıcı ses

Olay, geçtiğimiz çarşamba günü saat 15.00 sıralarında, 961 Sokak üzerindeki evin bahçesinde meydana geldi. R.K.'ya ait evin bahçesindeki 18 metre derinlikteki kuyuyu temizlemek için giren 37 yaşındaki Beytullah Karakaş, çalışmaya başladı. İddiaya göre, Karakaş çalışırken toprak kayması yaşandı ve göçük altında kaldı. Durumun bildirilmesi ile AKS 110 ekipleri ve AFAD ekipleri olay yerinde çalışma başlattı.

Göçükte kuyuyu dolduran toprak, çıkarılmaya başlandı ve yaklaşık 10 metre derinliğe ulaşıldı. Aralıksız süren çalışmalar 72 saat sonra 'Ayağım sıkıştı' seslenişi ile bekleyen ailesini sevince boğdu. Ekipler, seslenen Beytullah Karakaş'a bilincinin yerinde olup olmadığını belirlemek için sorular sordu. Bilinci yerinde olan Karakaş'a ulaşmak için çalışmaların devam ettiği yaklaşık 2 metrelik bir toprağın daha çıkarılmasından sonra gece saatlerinde Beytullah Karakaş'a ulaşılacağı bilgisi verildi. 112 Sağlık ekipleri hazırda beklerken çalışmaların devam ettiği bildirildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.