Hava Durumu

Mardin'den hainler 1 askeri şehit etti!

Mardin'in Derik ilçesinde operasyona çıkan güvenlik kuvvetlerine terör örgütü PKK tarafından roketli saldırı düzenlendi, saldırıda 1 uzman çavuş şehit olurken, 1 uzman çavuş da ağır yaralandı. Çıkan çatışmada ise 2 terörist öldürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2015 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2015 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Mardin'den hainler 1 askeri şehit etti!

Edinilen bilgiye göre, Derik ilçesi Cevizpınar Mahallesi'nde operasyona çıkan güvenlik kuvvetlerine terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından roketli saldırıda bulunuldu. Saldırıda Elazığ Palu ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Uzman Çavuş Sezer Aydemir şehit olurken, 1 uzman çavuş ise ağır yaralandı. Roketli saldırının ardından güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında çatışma çıktı, çatışmada 2 terörist öldürüldü.
Yaralı asker bölgeye gelen ekipler tarafından hastaneye kaldırılırken, ilçede çatışmaların yer yer devam ettiği belirtildi. 

MARDİN'DE BİR ASKER ŞEHİT OLDU

Genelkurmay Başkanlığı, Mardin'de düzenlenen operasyonda bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "30 Kasım 2015 tarihinde saat 08.30'da Mardin ili Derik ilçe merkezinde yürütülmekte olan operasyonda Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerle çıkan çatışmada kahraman bir silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmıştır. Yaralanan silah arkadaşımız derhal hastaneye sevkedilmiş olup hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur" ifadesi kullanıldı.

"Devam eden operasyonda, saat 10.45'te bir kahraman silah arkadaşımız da ağır yaralanmış, tahliye edildiği hastanede tedavisine devam edilmektedir" denilen açıklamada, çıkan çatışmada üç teröristin etkisiz hale getirildiği vurgulanarak operasyonun devam ettiği bildirildi.
Açıklama şöyle devam etti:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar temenni ediyoruz."  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.