Hava Durumu

Bursa'da hava durumu nasıl?

Bursa'da hava durumu nasıl? Bursa'da hava sıcaklıkları önümüzdeki günlerde nasıl olacak?Yağış olacak mı? Sıcaklıklar kaç derece olacak?

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2015 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2015 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'da hava durumu nasıl?

Bursa yeni haftada mevsim sıcaklıklarının üzerindeki değerlerle başlamıştı. Hava sıcaklıkları aynı şekilde devam ediyor. Pazartesi ve salı günü 20 dereceleri bulan hava sıcaklığı, önümüzdeki pazar günü 22 dereceye kadar çıkacak. Bursa'da çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günü yağış beklenmiyor. Bugün, yarın ve cuma günü Bursa'da havanın açık olması bekleniyor. Cumartesi günü Bursa semalarında bulutlar çoğalacak, çok bulutlu bir hava bekleniyor. Pazar günü ise bulutlar biraz daha azalacak, parçalı bulutlu olacak.

MONTLARI ELDE TAŞIMA DÖNEMİ

Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üstünde ilerlese de sabah ve akşam saatlerinde havalar oldukça serinliyor. Sabah evden çıkarken ne giysem diye kararsız kalıyoruz. Hasta olmamak için  sabah evden çıkarken yanınıza hırka, mont gibi sizi soğuk havadan koruyacak türden giysiler yanınızda olsun. Öğlen saatlerinde sıcaklıkların yükselmesiyle bu kıyafetler üzerimizden çıkacaktır. Mont ve hırkaları ellerde taşınacaktır. Akşam saatlerinde, güneşin batmasına yakın ise elimizde aldığımız o montlara tekrar ihtiyaç duyacağız.  Sabah, öğlen ve akşam farklı farklı olan hava sıcaklıklarıyla mücadele etmek ve hasta olmamak için havalarla bu şekilde mücadele etmek yararınıza olacaktır.

Bursa'nın önümüzdeki 56 günlük hava durumu tahmini şıu şekilde;

Çarşamba: 18 kısmen güneşli

Perşembe: 19 bol güneşli

Cuma: 21 kısmen güneşli

Cumartesi: 20 bulutlu ve güneşli

Pazar: 22 çoğunlukla güneşli

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.