Hava Durumu

Yürek dayanmıyor! Önce eşini sonra...

Aydın'da boşanmak üzere olduğu eşi ve iki çocuğunu son kez görüşmek için baba evinden alıp Efeler merkezdeki bir otele götüren 30 yaşındaki Fatih Yavuz, önce eşini ardından 2 çocuğunu bıçaklayarak öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2015 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2015 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Yürek dayanmıyor! Önce eşini sonra...

Aydın'da boşanmak üzere olduğu eşi ve iki çocuğunu son kez görüşmek için baba evinden alıp Efeler merkezdeki bir otele götüren 30 yaşındaki Fatih Yavuz, önce 20 yaşındaki eşi Halime Yavuz'u ardından 3 yaşındaki kızı Gülfer'i daha sonra da henüz bir yaşındaki oğlu Polatcan'ı feci şekilde bıçaklayarak öldürdü. Olay Fatih Yavuz'un kardeşini ve diğer yakınlarını arayıp helallik istemesi üzerine ortaya çıktı. Çiftin 15 Aralık'ta boşanmak için hakim karşısına çıkacakları öğrenildi. 

Olay Ramazanpaşa Mahallesi 23 sokak içerisinde bulunan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 yıl önce evlenen Fatih-Halima Yavuz çifti arasında son günlerde anlaşmazlık yaşanmaya başlandı. Biri kız iki çocukları olan çift 3 aydır devam eden anlaşmazlıkları nedeniyle boşanma kararı alıp mahkemeye başvurdu. 15 Aralık günü boşanmak için hakim karşısına çıkacak olan Fatih Yavuz, akşam saat 22.00 sıralarında çocuklarının annesi Halime Yavuz'u arayıp babasına ait otomobil ile karsını ve çocuklarını kayınpederinin evinden alarak otele geldi. Otelin 3. katındaki 21 numaralı odaya yerleşen Yavuz Çifti çocukları uyuttuktan sonra karı-koca görüşmeye başladı. Bir süre sonra bilinmeyen bir nedenle cinnet geçiren Fatih Yavuz önce eşi Halime Yavuz'u yanında bulunan bıçakla boğazını kesip öldürdü. Ardından çocuklarını aynı bıçakla karnından bıçaklayıp öldüren Fatih Yavuz, daha sonra veda mektubu yazıp kardeşini ve diğer yakınlarını arayıp helallik istedi.

"POLİS İÇERİ KAPIYI KIRARAK GİRDİ"

Yakınlarının olayı ihbar etmesi üzerine otele gelen polis ekipleri Yavuz Ailesinin kaldığı odayı belirleyip kapıyı çaldı. Kimsenin ses vermemesi üzerine kapıyı kırarak içeri giren polis ekipleri ve sağlık görevlileri Fatih Yavuz'u yatağın içinde bıçağı boğazına dayamış vaziyette buldu. Polislerin içeri girdiğini gören Fatih Yavuz bu defa aynı bıçakla kendisini öldürmek istedi. Bu sırada fenalaştığı belirtilen Yavuz, elinde ve göğsündeki hafif bıçak yarası dolayısıyla üzeri çıplak vaziyette Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Sağlık görevlileri tarafından yapılan incelemede ise anne ve iki çocuğunun feci şekilde öldürüldüğü belirlendi. Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından eşi tarafından boğazı kesilerek öldürülen 20 yaşındaki Halime Yavuz ile karınları delik deşik edilen iki çocuğu otopsi için Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Acı haberi alıp olay yerine gelen Halime Yavuz'un yakınları sinir krizleri geçirirken, gazetecileri de saldırdı.
Ailesini katleden ve hafif yaralı olarak hastaneye kaldırılan Fatih Yavuz, hekim kontrolünden geçirilip bıçak yaraları pansuman edildikten sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.