Hava Durumu

Levent Kızıl Bölükbaşı'nı topa tuttu!

Daha önce Recep Bölükbaşı yönetimini genel kurulda ibra ettirmemek için var gücüyle çalışacağını açıklayan Bursaspor eski Başkanı Kızıl, bu kez de "Bursaspor'u babasının çiftliği sanan insanlara bu dersi verelim, bu tür insanlar Bursaspor tarihinden silinsin, göreve de talip olamasın" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2015 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2015 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Levent Kızıl Bölükbaşı'nı topa tuttu!

Bursaspor eski başkanlarından Levent Kızıl genel kurulda aday olmayacağını açıkladı. Adayların önünü açmak için açıklama yapma gereğini duyduğunu belirten Kızıl, "Kamuoyunu aydınlatmak için açıklıyorum; kesinlikle aday değilim. Bursaspor şahıslara bağlı değildir, çok büyüktür" diye konuştu. Kızıl açıklamalarında Recep Bölükbaşı ile ilgili sert sözler sarf etti. Kızıl, "Sayın Bölükbaşı; ben ve ailem Bursa şehrine ve Bursaspor'a çeşitli alanlarda yıllardır hizmet ederiz.     Bursaspor'a Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden sonra en büyük maddi desteği biz yapmışızdır. Bilmiyorsan muhasebe kayıtları elinde, aç, bak, öğren ve kamuoyunu da bilgilendir. Ben senin bahsettiğin kredi, reklam sponsorluk anlaşmalarını  engelleyen başkan adaylarından değilim" ifadelerini kullandı. 

YALAN SÖYLEMEDİM

Levent Kızıl, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nı hedef alan açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü; "Ben, kanımla, canımla bütün şehrin birleşmesiyle beraber Bursaspor'u Süper Lig'e taşıyan, Sayın Cavit Çağlar yönetiminde Türkiye Kupası'nı Bursa'ya getiren yönetimin 2. Başkanı merhum Uludağ Üniversitesi Rektörü Ayhan Kızıl'ın oğlu Mehmet Levent Kızıl'ım. Çok merak edersen, zaman zaman Bursaspor TV'de yayımlanan 'Süper Lig'e Yürüyüş' belgeselini seyredersen Altay, Mardin, Sakarya, Kocaeli, Akçaabat deplasmanlarına bir göz atarsan, benim yüreğimin büyüklüğünü görürsün. Ben senin gibi o koltuğa oturmak için babamın malı gibi o fabrikaları satmadım. İnsanların gözüne baka baka yalan söylemedim. Kulübün reklam karşılığı aldığı makam arabasıyla gezmedim''

BU DERSİ VERELİM 

Kendisinin bütün borcu sırtlayarak şehir dinamikleriyle Bursaspor'u 2. Lig'den Süper Lig'e getirdiğini ifade eden Bursaspor eski Başkanı Levent Kızıl açıklamasını olağan genel kurulda oy kullanacak kongre üyelerine Recep Bölükbaşı hakkında tarihi bir çağrıda bularak tamamladı. Kızıl, ''Bütün görevlerimi layıkıyla yaparak kongreden de alkışlanarak omuzlarda çıktım. Sağduyulu bir kongre üyesi olarak bundan sonraki görevim, (Recep Bölükbaşı) keyfi olarak yaptığın bu işlerden elini, kolunu sallayarak sıyrılmaman için genel kurulda seni ibra ettirmemektir. Sağduyulu bütün kongre üyelerine de çağrı yapıyorum; seni ibra ettirmeyelim ki Bursaspor'u babasının çiftliği sanan insanlara bu dersi verelim, bu tür insanlar Bursaspor tarihinden silinsin, göreve de talip olamasın'' ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.