Hava Durumu

Semih Kaya: Kader maçımız

Galatasaray'ın genç savunma oyuncusu Semih Kaya, yarın oynanacak Astana karşılaşmasına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Söylenecek bir şey yok, kader maçı. Her şeyimizi ona göre ayarladık. Takım olarak kenetlendik" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2015 18:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2015 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Semih Kaya: Kader maçımız

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. haftasında sarı-kırmızılı ekip, yarın sahasında Kazakistan ekibi Astana ile karşılaşacak. Mücadele öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan savunma oyuncusu Semih Kaya, "Söylenecek bir şey yok, kader maçı. Her şeyimizi ona göre ayarladık. Gerek antrenmanlarda gerekse toplantılarda elimizden gelenin en iyisini vermeye çalışacağız. Takım olarak kenetlendik. Kendimize inanıyoruz. Yarın berabere kalsak da çıkıyoruz ama biz tamamen kazanmaya odaklıyız. Rakibimiz de 10 gündür İstanbul'da çalışıyor. Onlar da durumun ciddiyetinin farkında. Her şeyimizi sahaya koyup en iyi şekilde formamızı terletip, maçtan galip gelip Avrupa Kupası'na gitmek istiyoruz" dedi.

"TAKIM OLARAK BAZI ŞEYLERİN BİLİNCİNE VARDIK"
Mustafa Denizli'nin takımın başına geçtikten sonra iki karşılaşmaya çıktıklarını hatırlatan Kaya, "Kasımpaşa maçında iki gol yemiştik. Bursaspor maçında gol yemedik. Takım olarak bazı şeylerin bilincine vardık. Daha da varmaya başlıyoruz. İlk yarının sonlarına geldik. Astana'dan sonra derbi maçı var. Yarınki maçta da takım savunmasını en iyi şekilde yapıp, gol yemeyip Beşiktaş maçına da hazırlanmak istiyoruz. Antrenmanlarda çalışıyoruz, bunun maçlara ada yansıyacağını düşünüyorum" diye konuştu.

"ALGI OLUŞTURULMAYA BAŞLANDI"
Astana ile Kazakistan'da oynanan maçta yaptığı hatanın hatırlatılması üzerine Semih Kaya, "Hata değildi, o günkü saha koşullarında bir karar aldım. Topa dönmeye çalıştım, ayağım kaydı. Bu bir hata değildi. Ondan sonra algı oluşturulmaya başlandı. Maç içinde bunlar herkesin başına gelebilir. Onun etkisinde değilim. Futbol yaşantımda böyle hatalar olacak. En aza indirgemek gerekiyor. Oynamaya başladığımdan beri basit bir hata yapıp, gole sebebiyet vermedim ama böyle bir algı var" dedi.

"AVRUPA KUPASI ÖNEMLİ BİR VİTRİN"
Avrupa Kupası'nın önemli bir vitrin olduğunu ifade eden Kaya, sözlerini şöyle tamamladı:
"Bunun bilincindeyiz. Bundan önceki dönemlerde oynayan ağabeylerimiz Galatasaray'a en iyi şekilde Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde hizmet vermiş oyuncular. Bundan önce yapılmış bir şey. Biz en iyi şekilde hazırlandığımız ve kendimizi sahaya verdiğimiz takdirde Avrupa'da başarı geleceğini düşünüyorum." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.