Hava Durumu

Bursa'da 'Balkan ezgileri' rüzgarı

Balkan ezgilerini caz müziğine uyarlayarak farklı bir tını yakalayan Elina Duni ve Colin Vallon, Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali kapsamında sanatseverlere unutulmaz bir konser yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2016 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2016 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'da 'Balkan ezgileri' rüzgarı

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali, Türk caz ustalarının yanı sıra dünyaca ünlü isimleri de ağırlıyor. İlham kaynağı Arnavutluk halk müziği olan Elina Duni ve Colin Vallon, Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali kapsamında Görükle Trio'da sahne aldı. Balkan ezgilerini başarıyla caz müziğine uyarlayan Elina Duni ve Colin Vallon hayranlarını adeta büyüledi.

Elina Duni, Balkanların hareketli ve duygusal şarkılarını büyük bir ustalıkla seslendirirken, Colin Vallon da piyanosuyla sanatçıya eşlik etti.
Arnavutça ve İngilizce seslendirdiği şarkılarla caz tutkunlarının gönlünü fetheden Elina Duni ve Colin Vallon Nilüfer'de unutulmaz bir geceye imza attı. Gecenin sonunda Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Zekeriye Işık, performanslarından dolayı sanatçıları kutlayarak Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına kutlayarak çiçek verdi.

Caz müziğin önemli isimlerini ağırlamaya devam edecek olan Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali, 21 Şubat'a kadar devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.