Hava Durumu

Uzun zamandır kayıp olan çocuklarına kavuştular

Giresun'da kayıp olan lise öğrencisi, 41 gün sonra dedesinin evinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2015 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2015 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Uzun zamandır kayıp olan çocuklarına kavuştular

Giresun'da lise öğrencisi olan 15 yaşındaki Salih Sandal, "Kardeşime gidiyorum" diyerek izin alıp bir daha okula dönmemişti. 41 gündür kayıp olan Salih'i polis ve ailesi her yerde aramış ancak bulamamıştı.
Giresun merkez Güveç köyünde ikamet eden ailesiyle birlikte oturan ve Giresun'da bir lisede yatılı olarak okuyan 15 yaşındaki Salih Sandal, uzun uğraşlar sonucu merkeze bağlı Barçaçakırlı köyündeki dedesinin evinde bulundu. Emniyet güçleri tarafından ailesine teslim edilen Sandal'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "41. günün sonunda sağ sağlım Salih Sandal'ı bulduk. Bu mutluluğu beraber yaşıyoruz. Kaybolduğu günden itibaren sanki kendi evladımız kaybolmuş gibi endişe içindeydik. Elimizden gelen bütün imkanları kullandık şayet Pazartesi gününe kadar bulunmasaydı yeni bir ekiple çalışmalar devam edecekti ama Allah'a şükür Salih'i bulduk" dedi.

Sandal'ın bundan sonra eğitimi ile ilgili ellerinden geleni yapacaklarını belirten Öztürk, Salih'in velisinin bundan sonra İl Emniyet Müdürlüğü olduğunu söyledi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.