Hava Durumu

Bir ilginç ayakkabı boyacısı

Tekirdağ'da müşterilerine cep telefonu ile internete bağlanma imkanı sağlayan ayakkabı boyacısı Murat Lacin, hayalinin pos makinesi ile hizmet vermek olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2015 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2015 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bir ilginç ayakkabı boyacısı

Süleymanpaşa ilçesinde 30 yıldır ayakkabı boyacılığı yapan Murat Lacin, müşterilerine internet hizmeti sağlıyor. Lacin lakabıyla tanınan 44 yaşındaki Murat Lacin'e ayakkabı boyatmaya gelen müşteriler, bir yandan da internete bağlanarak zaman geçiriyor.

Gün boyu hizmet verdiği belediye parkı önünde ayakkabıları 2, botları ise 3 TL'ye boyayan Lacin, "Yaklaşık 30 yıldır ayakkabı boyuyorum. Müşterilerimin canları sıkılmaması için oğlumun cep telefonuyla internet hizmeti sağlıyorum. Benim burada tek hayalim, pos makinemin olması. Ayakkabılarını boyadığım müşterilerim bazen bozuk paraları olmayınca sonra veririz diyorlar. Böylece benim zararım oluyor. Ama pos makinem olsa kredi kartıyla çekerdim, böylece zararım olmazdı" dedi. 

Ayakkabılarını boyatırken bir yandan da internetten sosyal medya hesabına giren Mehmet Gönen ise, "Bizler bu arkadaşı seviyoruz. Buraya geldiğimizde telefonunu bizlere veriyor. Bizler de buradan facebook sayfasına giriyoruz. İnternet hizmeti verdiği için bu arkadaşa ayakkabılarımızı boyatıyoruz" diye konuştu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.