Hava Durumu

Muğlalılar yazdan kalma günler yaşıyor

Yıllık 30 milyonun üzerinde turist girişi ile Türkiye'nin turizmde en fazla turist çeken üçüncü ili durumundaki Muğla'da yazdan kalma günler yaşanıyor. Doğu bölgelerinde başlayan kar yağışına rağmen, Muğla'da hava sıcaklığı 25, deniz suyu sıcaklığı da 18-20 derece arasında değişiyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2015 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2015 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Muğlalılar yazdan kalma günler yaşıyor

Sıcak havayı gören vatandaşlar hafta sonu tatilini değerlendirmek için Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi sahilinde aldı. Akyaka sahili yerli turistlerin ilgi odağı olurken, özellikle üniversite öğrencileri ve çocuklar Kasım ayının sıcak günlerini denizde geçirdi. Sahilde güneşlenen, yürüyen ve restoranlarda oturan vatandaşlar Kasım ayının güneşinin tadını çıkardı.

Denize giren vatandaşlar Kasım ayında deniz keyfi yaşadıklarını belirterek, "Ülkemizin doğusu kar altında olmasına rağmen Akyaka'da deniz sıcaklığı yazdan kalma gibi. Kasım ayında ilk defa denize giriyoruz. Cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz. Ülkemizin bir kısmı kış, bir bölümü yaz. Ülkemizin bu güzelliklerini yaşamaktan mutluyum. Şu anda burası kış sezonu gibi değil. Türkiye coğrafi olarak büyük bir ülke. Muğla yöresi sıcak ve Akdeniz iklimi hakim. Ben Kocaeli'den geliyorum. Şu anda Kocaeli'nde mont ile gezilirken, ben burada denize giriyorum" dediler. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.