Hava Durumu

Bursa'da MİT'çi koca kurbanı kadın toprağa verildi

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, cinnet geçiren MİT mensubu kocası tarafından kızıyla birlikte silahla vurulan kadın toprağa verildi. 

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2015 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2015 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'da MİT'çi koca kurbanı kadın toprağa verildi

Olay, geçen pazar günü Dr. Ziya Kaya Mahallesi'nde bir apartmanın 3. katında dün meydana geldi. , MİT mensubu Kenan Şen (45), kayınpederinin evinde eşi Seçil Şen (37) ve 10 yaşındaki kızı Eda'yı vurduktan sonra intihar etti. Kenan Şen ve kızı ölürken, eşi ise tedavi gördüğü hastanede dün akşam hayatını kaybetti.
Seçil Şen'in de ölüm haberinin alınması Gemlik'i yasa boğdu. Şen, Gemlik Çarşı Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından ilçe kabristanına defnedildi. Şen'in babası Osman Sivas'ın ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Cenazeye AK Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, belediye meclis üyeleri, ailenin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Organ Nakli Bursa Bölge Sorumlusu Dr. Yavuz Selim Çınar, Seçil Şen'in ailesiyle görüşerek organlarını bağışlamaları konusunda ikna etti. Dün gece Muradiye Devlet Hastanesi'nde gerçekleşen operasyon ile Şen'in karaciğeri Bursa Acıbadem Hastanesi'nde, iki böbreği ise Balıkesir ve İzmir'de organ bekleyen üç hastaya nakledilmek üzere gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.