Hava Durumu

Bursa'da sürücülerin dikkatine!

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2015 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2015 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'da sürücülerin dikkatine!

-GEBZE-ORHANGAZİ-BURSA Otoyol İnşaat Yapım Çalışmaları Nedeniyle Bursa-Yalova Yolunda Bazı Kesimlerde Trafik Servis Yolundan Kontrollü Olarak Sağlanmaktadır.

-KARAYOLLARI 14. Bölge Müdürlüğü'nce, İnegöl-Bozöyük Ayrımı Domaniç Yolunda Sanat  Yapıları Ve Üst Yapı Çalışmaları Yapdığından Oylat Ayrımına Kadar 6750m.'LİK Kesiminde Trafik Servis Yolundan Sağlanmaktadır.

-KARAYOLLARI 14. Bölge Müdürlüğü Tarafından Bursa Uludağ Yolu Güzergahında Yapılmakta Olan Yol Genişletme Çalışmaları Nedeniyle Trafik Kontrollü Olarak Sağlanmaktadır.

-OSMANGAZİ İlçesi Demirtaş Kavşağı Küçükbalıklı Mahallesi İle İsmetiye Mahallesi Arasında İsmetiye Caddesinde Buski Genel Müdürlüğü'nün Alt Yapı Çalışması Nedeniyle Şerit Daraltması Uygulanmaktadır.

-OSMANGAZİ İlçesi İnkaya Mahallesi İnkaya Köyü Çıkışından Yiğitali Köyü Girişine Kadar Ve Jandarma Karakolu Onkoloji Hastanesi Yolu Üzerinde Bursagaz Alt Yapı Çalışması Nedeniyle Şerit Daraltma Uygulanmaktadır.

-YILDIRIM İlçesi 7.Mercan Sokağın Bir Kesimi Bursa İmam Hatip Lisesi İnşaat Çalışması Nedeniyle Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatılacaktır.

-FEN İşleri Dairesi Başkanlığınca; 11 Eylül Bulvarı Mevlana Mahallesi Mevkii Yaya Üst Geçidinde, 11 Eylül Bulvarı Çınarönü Mahallesi Mevkii Yaya Üst Geçidinde Ve Ata Bulvarı Işıktepe Mevkii Yaya Üst Geçidinde Tadilat Çalışması Nedeniyle Şerit Daraltma Uygulanmaktadır.

-ULUDAĞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Tarafında Osmangazi İlçesi Muradiye Mahallesi Hulkibey Caddesi Üzerinde Alt Yapı Çalışması Nedeniyle Trafik Akışı 1. Ve                        2. Mürekkepçi Sokaktan Ve 17. Gül Sokaktan Sağlanacaktır.

- Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. Tarafında Osmangazi İlçesi Muradiye Mahallesi Hulkibey Caddesi, Sırakavaklar Sokak, 5. Can Sokak, 3. Dere Sokak Ve 10. Oğuz Sokak Üzerinde Alt Yapı Çalışması Nedeniyle Trafik Akışı Alternatif Güzergahlardan  Sağlanacaktır.

-BURSA Genelinde Bulunan Batçık, Alt Ve Üst Geçitleride Elektrik Bakım Ve Onarım Çalışması Nedeniyle Şerit Daraltma Uygulanmaktadır.

-İPEK Böceği Hattı Üzerinde (STADYUM, Altıparmak, Cemal Nadir, Atatürk, İnönü Ve Kıbrıs Şehitleri Caddeleri) Monhol Islah Çalışması Nedeni İle Şerit Daraltma Uygulanmaktadır.

-NİLÜFER İlçesi Ata Bulvarında Yol İşleri Şube Müdürlüğünce Yapılan Tretuvar Çalışması Nedeni İle Şerit Daraltma Uygulanmaktadır.

-OSMANGAZİ İlçesi Uludağ Caddesi Üzerinde Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.'NİN Alt Yapı Çalışması Nedeni İle Şerit Daraltma Uygulanmaktadır.

-YILDIRIM İlçesi Mimarsinan Mahallesi Emniyet Caddesinin Ankara Caddesi İle Eflak Caddesi Arasında Kalan Kısmında Yıldırım Belediyesi Tarafından Asfalt Yenileme Çalışması Yapılacağından Araç Trafiğine Kapatılacaktır. Trafik Akışı Ankara Yolu Prof. Tezok Caddesi Ve Erikli Caddesinden Sağlanacaktır.

-KÜLTÜR Ve Turizm Dairesi Başkanlığı'nca Yapılan Yeşil Türbe Alt Geçidinin İznik Çinisi İle Kaplanması  Çalışması Nedeni İle Zaman Zaman Şerit Daraltma Uygulanacaktır.

-OSMANGAZİ İlçesi Veysel Karani Mahallesi İnönü Caddesi (ESKİ Gemlik Yolu), Osmangazi İlçesi Küplüpınar Mahallesi Ayber Caddesi Ve Yıldırım İlçesi Millet Mahallesi Derya Caddesi Üzerinde Yol İşleri Şube Müdürlüğünce Asfalt Kaplama Çalışması Yapılacağından Trafik Akışı Alternatif Güzergahlardan Sağlanacaktır.

Sürücülerimizin Kent İçi Hız Limitlerine Uymaları Ve Kontrollü Seyir Etmeleri, Çalışma Yapılan Güzergahlarda Dikkatli Ve Duyarlı Olunması, Trafik İşaret Ve İşaretçilerine Uymaları, Bilgi Levhaları İle Gösterilmiş Alternatif Güzergahları Tercih Etmeleri Gerekmektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.