Hava Durumu

Müezzinoğlu'ndan Karacabey'e teşekkür ziyareti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti'nin oy oranında büyük artış gösteren Karacabey ilçesini ziyaret etti. Müzezzinoğlu, "Birileri sorumluluktan kaçtı. Milletimiz, bunu da gördü. Birileri sorumluluktan kaçarken, AK Parti sorumluluğun altına millet adına hiç tereddütsüz girdi" dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2015 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2015 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Müezzinoğlu'ndan Karacabey'e teşekkür ziyareti

Müezzinoğlu, Karacabey AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, teşkilatın tüm kademelerinin, millet, demokrasi ve bu ülkenin önüne döşenmek istenen taşların temizlenmesi adına gece gündüz gayretle çalıştığını söyledi. "Bizim gayretimizin fevkinde bir dönüşle milletimizin teveccühünü gördük" diyen Müezzinoğlu, demokrasinin önündeki taşları milletin bir günde, elini vicdanına koyarak, analiz yapıp izanıyla teraziye koyduğunu ve "AK Parti" dediğini ifade etti.
Müezzinoğlu, ilk teşekkürü millete borçlu olduklarını dile getirerek, "Milletimiz bize inancını, güvenini izhar etti. Bize düşen, önce sözlü teşekkürü, sonra da fiili hizmetleri yaparak onu hak ettiği yere ulaştırmaktır" diye konuştu.
Müezzinoğlu, daha sonra ilçedeki esnafları ve çeşitli dernekleri ziyaret edip, vatandaşlarla bir araya geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.