Hava Durumu

'Bir Körfez ülkesi Erdoğan'ı düşürme projesine finansal destek sağlıyor'

Kuveytli ünlü analist Abdullah El Nefisi, bir körfez ülkesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı iktidar'dan düşürmek için yapılan faaliyetlere finansmanlık yaptığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2016 00:38
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2016 00:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
'Bir Körfez ülkesi Erdoğan'ı düşürme projesine finansal destek sağlıyor'

Kuveytli ünlü analist Abdullah El Nefisi, gündeme bomba gibi düşecek açıklama yaptı. 

Kuveytli El Nefisi: "Bir Körfez ülkesi İran ve Rusya'nın desteğiyle Erdoğan'ın düşürülmesi projesini finanse ediyor"açıklaması yaptı. 

 Abdullah El Nefisi, daha öncede Şia yayılımına dikkat çekerek, Kuveytli gençlerin Kızıldeniz'de İran'ın Eritre'den kiraladığı Dahlak adalarında İran destekli Şii Husilerle birlikte eğitim aldığını iki yıl önce söylemişti. 

Uzmanlar, bu ülkenin BAE olduğuna ise hem fikir. 

Hatırlanacağı üzerine Birleşik Arap emirlikleri, Türkiye'nin sınır ihlali yapan Rus jetini düşürmesinin ardından Rusya'dan yana tavır göstererek, BAE dış işleri bakanlığı, "Son zamanlarda birçok ülkeyi sarsan terör saldırıları serisini, en çok da Mısır'da Sina yarımadasına Rus uçağının düşmesini ve de Suriye'de Rusya'ya ait savaş uçağının düşürülmesini kınadığını yineledi." açıklaması yapmıştı. 

BAE NEDEN TÜRKİYE'YE VE ERDOĞAN'A KARŞI? 

Mohammed bin Rashid Al Maktoum'un başbakanlığını yaptığı Birleşik Arap emirliklerinin Mossad ile ilişkileri ve Hamas'a karşı izlediği politikalar dikkat çekiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın Filistin politikası ve İslam dünyasındaki hamiliği ise BAE'yi adeta çılgına çeviriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.