Hava Durumu

Battaniyeye sararak ormana attılar

Samsun'dan İstanbul'a gelen arkadaşlarını içki masasında öldüren iki kişi, cesedi battaniyeye sararak Şile'de ormanlık alana attı.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2016 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2016 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Battaniyeye sararak ormana attılar

Edinilen bilgiye göre, polisi arayan bir vatandaş Samsun'da hafriyat işi yapan Aydın Danış (46)'ın İstanbul'a geldiği ve burada öldürüldüğü ihbarında bulundu. Yapılan ihbarı değerlendiren İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Aydın Danış ile 3 yıldır dini nikahla yaşayan Ahu Y. ve onun İstanbul'da inşaat işleri yapan ağabeyi Ali Y. (43)'ye ulaştı. Ali Y'nin Maltepe'de bir iş yerinin bulunduğunu belirleyen polis burayı izlemeye aldı. Bir süre sonra Ali Y.'i gözaltına alan polis, iş yerinin bulunduğu apartmanın güvenlik kameralarını inceledi. Ali Y.'nin 14 Ocak akşamı yanında çalışan Ramazan Ö.( 47), S.Y.ve öldürülen Aydın Danış ile birlikte apartmana girdiğini belirleyen polis, ancak çıkış görüntülerinde Aydın Danış'ın olmadığını belirledi.

Gözaltına alınan zanlılar Asayiş Şube Müdürlüğünde cinayeti itiraf etti. Olayı anlatan Ramazan Ö.'nün, "14 Ocak'ta alkol almak ve vakit geçirmek için Bağlarbaşı mahallesindeki iş yerine geldik. Burada alkol aldıktan sonra alkolün etkisiyle eski konular açıldı. Aydın Danış ile Ali Y., Samsun'da ortak oldukları dönemde Aydın bana mıcır döküm işi yaptırdı. Ancak alacağım olan 12 bin lira iş bedelini bana ödemedi. Alkolün etkisiyle ben Aydın'a 'Benim 12 bin liramı ödemedin?' dedim. O ise bana elindeki bardağı fırlattı. Ben de korktum silahımı çektim. Bir el ateş ettim. Sonra tekrar üstüme gelmeye devam edince kafasına ve vücuduna bir daha sıktım" dediği öğrenildi.

Şahıslar olay sonrasında S.Y.'i alarak evden çıktılarını ve geri dönünce Aydın Danış'ı battaniyeye sararak Şile'de ormanlık alana attıklarını söylemesi üzerine polis ormanlık alanda arama başlattı. Zanlıların gösterdiği yerde bulunan ceset, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polisteki ifade işlemleri tamamlanan zanlılardan Ali Y. ile Ramazan Ö. adliyeye sevk edilirken, olay esnasında yanlarında bulunan ancak olayda bir parmağı olmadığı öğrenilen S.Y. de Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

ZANLILAR GÜVENLİK KAMERASINDA
Cinayet zanlılarının Maltepe'de öldürdükleri Aydın Danış ile birlikte eve gelmeleri güvenlik kameralarına yansıyor. Görüntülerde Aydın Danış ve zanlılar bir eve giriyor. Bir süre sonra evden silah sesleri duyuluyor. Evden çıkan zanlılar kısa süre sonra geri dönüyor. Cesedi evden çıkartan zanlılar, güvenlik kamerasının yönünü çevirmeyi ihmal etmiyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.